22 Січня 2024

Команда ГС УФЕЕ організувала закупівлю та доставку необхідних ліків для бійців бригади Національної Гвардії, що розташована в Київській області.

 

Один з санітарних  інструкторів Національної гвардії через соціальні мережі звернувся до громадськості з проханням допомогти забезпечити свій підрозділ медикаментами край необхідними бійцям в зимовий період. Санітарна частина зіткнулася з нестачею противірусних, протизапальних та протизастудних препаратів.

Ігор Єрмаков, технічний координатор ГС УФЕЕ, ініціював цільовий збір коштів для задоволення цієї потреби. Його заклик отримав підтримку керівництва ГС УФЕЕ та представників української та міжнародної спільноти.

Дякуємо всім, хто долучився до цієї благородної справи та надав свою підтримку нашим захисникам. Зібрані кошти у сумі 8566 грн (особлива подяка Ігорю🇮🇱, Міхалу🇨🇿, Крістін🇨🇵) використані на закупівлю ліків на суму 9927 грн.

Щиро вдячні аптеці  “Анрі-Фарм” (Софіївська Борщагівка, вул. Івана Франка 6) за чудову співпрацю та знижки. 

На залишок коштів у сумі 1200 грн ми вирішили закупити для хлопців додаткових корисних товарів у магазині “Сільпо” (Софіївська Борщагівка, вул. Київська 1/102).

Працівники “Сільпо” долучились до допомоги та за власною ініціативою для бійців додатково напакували: шоколад, енергетичні батончики, чай, варення ще на 1000 гривень.

Крім того,  ГС “Український фонд енергоефективності та енергозбереження”  на суму 10 000 грн придбали для санчасті 15 якісних турнікетів. 

Все це було упаковано та доставлено в бригаду Національної Гвардії представниками ГС УФЕЕ.

“Дякуємо всім, хто приєднався до нашого збору, виявивши свою енергію та щире серце в підтримку бійців. Дуже символічно, що ми завершили цю справу сьогодні — в день соборності України. Це свято, пов’язане з процесом об’єднання українських земель, підкреслює, що ми всі єдиний народ і об’єднані навколо великої справи — виборювання незалежності нашої коханої країни” — прокоментував Ігор Єрмаков.

“Раді були долучитись до цієї доброї справи та висловити повагу та підтримку нашим захисникам. Бажаємо всім українцям здоров’я та скорої перемоги над ворогом. Разом ми непереможні!” — наголосив президент ГС УФЕЕ Анар Рафієв.

Відеозвіт від замовників 🫶

Поділитись у facebook