31 Травня 2023

Громадська спілка “Український фонд енергоефективності та енергозбереження” прагне використовувати найкращі практики вітчизняних і міжнародних компаній для втілення проєктів з відбудови та енергозбереження.

Тому раді вітати серед партнерів ГС УФЕЕ Українсько-Азербайджанську бізнес-асоціацію ТЕРЕЗИ!

Учасники УАБА ТЕРЕЗИ  — провідні українські та азербайджанські компанії, активні гравці у сфері міжнародної бізнес-діяльності, зацікавлені у розвитку експортних можливостей. Разом із ними плануємо багато різноманітних активностей, спрямованих на відновлення нашої держави.

“Плануємо подальшу активну співпрацю по напрямках будівництва, що стане в нагоді при реалізації проєктів з відбудови житлової та соціальної інфраструктури. Частина компаній-учасників асоціації мають багаторічний досвід і напрацювання в цій сфері”, – зазначив  президент УАБА ТЕРЕЗИ Джалал Гусейнов.

Президент ГС УФЕЕ Анар Рафієв наголосив, що деякі компанії, що входять до асоціації ТЕРЕЗИ, працюють на ринку електроенергетики та “зеленої” енергетики: “Ми готові поділитися своїм досвідом термомодернізації будівель, впровадженням енергоефективних технологій в будівництві і відбудові. Маємо заохочувати  бізнес працювати максимально енергоефективно і розвивати енергонезалежність держави”.

Поділитись у facebook