1 Листопада 2023

Жовтень для нас був насичений заходами, подіями, здобутками.

 

Ось короткий огляд всього, що сталося:

 

🏡  Енергоефективність

🔹Розпочався другий тур відбору громад для участі в програмі “Енергоефективність громадських будівель в Україні” (UPBEE). Ми продовжуємо надавати всебічну підтримку активним громадам у підготовці до участі в цій програмі та проводимо консультації та тренінги з впровадження термомодернізації.

🔹Енергозбереження в дії: Продовжуємо спільний проєкт з ПРООН, завдяки якому вже встановлено понад 4000 квадратних метрів нових енергозберігаючих вікон. Нові регіони, такі як Запоріжжя, Хмельницька область, Кропивницький та Кіровоградщина, приєдналися до цього проєкту та готові до зимового періоду.

 

🤝 Партнерство

Ми продовжуємо об’єднувати інноваційні сили й компетенції для створення енергонезалежного та екологічно чистого майбутнього України. Активно розширюємо наші партнерські стосунки з представниками різних галузей. 

Нові стратегічні партнери ГС:

🔹 Компанія Solar Family, які будують сонячні електростанції для домогосподарств та підприємств.

🔹 Мережа клінік ADONIS, які надають якісну медичну допомогу у важкі часи.

🔹 Київський національний університет будівництва і архітектури (КНУБА), з яким ми співпрацюємо для сприяння науковим розробкам та інноваціям.

 

🌍 Події та заходи

Наша команда активно бере участь у різних подіях та заходах, розширюючи географію нашої присутності. Серед найважливіших:

🔹Азербайджанський національний форум з містобудування (NUFA2), де ми ділилися досвідом у сфері сталого розвитку та інноваційного містобудування.

🔹 World Habitat Day, де ми брали участь у глобальних обговореннях щодо відновлення міст після глобальних криз, таких як COVID-19 та військові конфлікти.

 

🔹 XIV Міжнародна науково-практична конференція “УПРАВЛІННЯ ПРОЄКТАМИ”, де наші експерти ділилися досвідом використання інноваційного інструментарію ONOVA GIS HUB для проєктів оновлення України.

🔹 Розширене засідання Антикризового штабу УСПП. Головні питання, які були порушені на заході: імпортозаміщення; індустріальні парки; будівельні матеріали; переробка відходів; цифровізація, за правилом “всі бачать все”; планування територій; ONOVA GIS HUB.

🔹 Міжнародний семінар  “Застосування відходів і вторинних продуктів промисловості в дорожньому будівництві” ініційований Державним агентством відновлення та розвитку інфраструктури України. Ми обговорювали нові тренди та тенденції оновлення у дорожньому будівництві.

Це лише частина наших досягнень у жовтні, і ми продовжуємо рухатися вперед та робити Україну краще! 🇺🇦🌟

Поділитись у facebook