14 Серпня 2023

Поки наші воїни крок за кроком звільняють українську землю від російських агресорів, будівельники наближають перемогу над ворогом своїми трудовими здобутками відбудовують зруйновані об’єкти критичної інфраструктури, відновлюють пошкоджені будинки, школи, лікарні, допомагають людям повернутися до нормального життя.

✅ Громадська спілка “Український фонд енергоефективності та енергозбереження” є одним з активних учасників відбудови України. Термомодернізація громадських будівель, капітальний ремонт доріг, заміна вікон, пошкоджених обстрілами — ось на чому зосереджені наші зусилля в цей складний для країни час. І ми вже маємо певні успіхи на трудовому фронті.

Майже 50 громад по всій країні вже залучені нами до процесу термомодернізації, а це означає, що в цих громадах можна заощадити до 30% енергоресурсів, які вкрай необхідні країні.

✅ Триває спільний проєкт громадської спілки “Український фонд енергоефективності та енергозбереження” з Програмою розвитку ООН, в рамках якого вже встановлено 3000 квадратних метрів нових вікон. Мешканці Дніпра, Полтави, Львова, Рівенщини, Вінниччини, Київської та Чернівецької областей отримали нові енергозберігаючі вікна.

“Дуже приємно отримувати відгуки від вдячних мешканців. Ми раді, що наша наполеглива праця приносить тепло і затишок у домівки, допомагає українцям пережити тяготи війни та захищає їхні сім’ї від холоду. Завдяки нашому спільному з ООН проєкту сотні мешканців у 7 регіонах країни відновили свої домівки. Попереду встановлення вікон у будинках Кіровоградської, Хмельницької та Черкаської областей”, прокоментував Ігор Єрмаков, головний інженер ГС УФЕЕ, фахівець з модернізації та технологій енергоефективності.

“Підтримка ЗСУ,  взаємодопомога, консолідація суспільства задля оборони та відбудови – єдиний шлях до нашої Перемоги, до сильної та енергонезалежної України”, – зазначив президент ГС УФЕЕ Анар Рафієв.

Все відвоюємо, все відбудуємо💪!

З Днем Будівельника, рідна Країно🏗️🇺🇦🫶!

Поділитись у facebook