19 Серпня 2022


«Редколегія. Оффлайн» відбулася 18 серпня у комфортному сучасному просторі інноваційного парку Unit.city. Організатором заходу виступив найкращий медіамайданчик України – Медіацентр Україна, ведучий Андрій Шевченко.

Спікерами на засіданні виступили міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко, радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, Вадим Карп’як (ICTV), Андрій Куликов (Громадське радіо), Олександр Мартиненко (Інтерфакс-Україна), Борис Давиденко (Forbes) та інші представники топових українських ЗМІ – всі ті, хто формує інформаційну політику країни.

 
Представники Громадської спілки також були запрошені на «Редколегія. Оффлайн». Підтримка незалежних медійних проєктів один з напрямів діяльності ГС, тому ми с зацікавленістю взяли участь в обговоренні новітніх технологій і тенденцій розвитку медійного простору.

За воєнні пів року логіка інформаційної політики та стратегія передачі меседжей, що формують громадську думку кардинально змінились. І ця тема стала сьогодні головною для обговорення серед тих, про кого можна сказати – «якісна українська журналістика».

Медіа є важливою складовою війни. Війна проходить не тільки на полі бою, а й в медійному просторі – на екранах TV, в соцмережах, на газетних сторінках та радіоефірі. І цей фронт також дуже важливий для перемоги України.

Поділитись у facebook