3 Червня 2022

За яким планом повинна розвиватися Країна під час Війни та після її закінчення?

Як необхідно змінити пріоритети розвитку враховуючи нові геополітичні та національні умови?

Як швидко і яким шляхом необхідно відновлювати, а головне зробити більш безпечнішими, якіснішими зруйновані дома та об’єкти інфраструктури?

Саме на ці питання для Держави, Бізнесу і Влади допомагає знайти відповіді проект «Відновимо Україну Разом».

Громадська спілка в партнерстві з компаніями ТОВ “EСРАЙ Україна” (представник компанії Esri (США) та ГО “Електронна Україна” впроваджує загальнонаціональний портал фіксації руйнувань та подальшого розвитку «Відновимо Україну разом» для відбудови та оновлення інфраструктури України.

Акумулюючи інформацію про всі пошкоджені чи зруйновані об’єкти у єдиному захищеному геоінформаційному просторі – геоінформаційній системі (ГІС) ми створюємо цифровий прозорий і зручний інструмент для розробки планів відбудови країни та залучення цільових інвестицій.

Анонсуючи впровадження першого етапу проекту «Відновимо Україну Разом» виконавчий директор ГС Єгор Стефанович наголосив:

«Громадська спілка вийшла на новий етап діяльності. Створюючи систему, що акумулює відповідну інформацію про руйнації в єдиному геоінформаційному просторі, ми прагнемо не тільки швидко відтворити те, що було зруйновано війною, а побудувати нову безпечнішу та покращену версію наших міст, селищ, областей, галузей України з урахуванням кращих світових технологій в області проектування і будівництва».

ГС пропонує безкоштовний ГІС-інструмент для систематизації та подальшого менеджменту процесу відбудови та оновлення інфраструктури та пропонує алгоритм наповнення зазначеної системи від етапу збору первинної інформації до моменту введення в експлуатацію оновлених об’єктів.

Перший етап проекту вже впроваджено – розпочато наповнення бази даних пошкоджених чи зруйнованих російськими загарбниками об’єктів інфраструктури.

Поділитись у facebook