15 Березня 2023

Мешканці Ірпеня отримали нові вікна і двері в рамках реалізації спільного проєкту Програми розвитку ООН, який реалізує Громадська спілка «Український фонд енергоефективності та енергозбереження».

 

Ірпінь другим після Томашпільської громади на Вінниччині отримав нові вікна та двері, які встановлює компанія Enki Сonstruction, учасник Ліги Оновлення України ONOVA. Вже встановлено 88 вікон та 17 дверей у житлових будинках на вулицях Пушкінській і Толстого, роботи тривають.

«Три тижні тому ми встановили перші вікна на Вінниччині, сьогодні вже монтуємо в Ірпені. Нині місто активно відновлюється, в тому числі за участі Громадської спілки, бо крім цього проєкту, маємо ще кілька спільних з Ірпенем задумів. Зокрема, відновлення і термомодернізація будівель Податкового університету», – зазначив президент УФЕЕ Анар Рафієв.

Нагадаємо, що Громадська Спілка “Український фонд енергоефективності та енергозбереження” доєдналася до цього проєкту ПРООН у листопаді 2022 року. За реалізацію відповідає  компанія Enki Сonstruction – активний учасник Ліги ONOVA.

 

Підготовчий період тривав з грудня минулого року. Тоді команда Громадської Спілки, часто в умовах холодної погоди та відключень електроенергії, проводила в громадах та містах необхідні заміри та роботи, які передують монтажу.

Загалом у проєкті беруть участь 16 областей, зокрема: Одеська та Миколаївська, Вінницька, Хмельницька, Чернівецька та Житомирська, Черкаська та Кіровоградська, Київська та Чернігівська, Сумська, Полтавська та інші.

 

Поділитись у facebook