25 Жовтня 2022

Команда Ліги оновлення України на чолі з головою правління громадської спілки “Український фонд енергоефективності та енергозбереження”, Єгором Стефановичем цього тижня працюватиме у міжнародному форматі, в Німеччині. Upgrade Ukraine – захід організований українською бізнес-спільнотою за участю провідних представників бізнесу та експертного середовища України та світу. Усе, щоб продемонструвати креативні та ефективні ідеї щодо відновлення України та розширити можливості для співпраці з міжнародними партнерами.

Однією з провідних тем для обговорення була енергетика та, зокрема потужний і розвинений енергетичний сектор України, включаючи газ, електроенергію, гідроенергетику, вугілля та атомну енергетику. Говорили й про нішу відновлюваної енергетики що швидко зростає й інвестування у створення балансуючих потужностей, розвиток системи зберігання енергії.

Центральною ж ідеєю конференції була – пропозиція німецьким та українським підприємствам працювати та створювати можливості для співпраці не лише  після закінчення війни, а вже зараз.

У рамках бізнес-конференції та спеціального блоку “Projects that support Ukraine” очільник UFEES презентував учасникам інноваційну платформу Onova ГІС HUB, її структурні особливості, активовані проєкти відбудови та модернізації, що реалізуються з її допомогою та перспективи масштабування оновлення України. 

Нагадаємо, Onova ГІС HUB – унікальна платформа об’єднання та взаємодії для представників різних сфер діяльності та впливу задля однієї мети, а саме: відбудувати та ефективно оновити Україну. Продовжуємо працювати, шукаємо фінансування та надійних партнерів Ліги, йдемо до поставлених цілей разом.

Поділитись у facebook