7 Березня 2023

Державний податковий університет Міністерства фінансів України (м. Ірпінь, Київська обл.) та Громадська спілка “Український фонд енергоефективності та енергозбереження” починають співпрацю по відновленню та термомодернізацію будівлі навчального закладу.

Меморандум про співробітництво 7 березня підписали в.о. ректора ДПУ Дмитро Серебрянський та голова правління Громадської спілки “Український фонд енергоефективності та енергозбереження” Єгор Стефанович. 

Ірпінь одне з тих міст Київщини, які серйозно постраждали від обстрілів російських військових, а також під час окупації. Повністю або частково зруйновані сотні будівель. Зазнав пошкоджень головний корпус податкового університету, а також стадіон. 

Тим не менш, університет продовжує навчання попри розбиті вікна та пошкоджену стелю, поки що дистанційно.

“Маю надію, що завдяки нашим спільним з Громадською спілкою УФЕЕ зусиллям, наступного навчального року ми відновимо очне навчання, тож маємо бути готові прийняти своїх студентів. Дякую ГС за ініціативу з допомоги відновити зруйновані вікна та частину даху, а також за пропозиції щодо термомодернізації наших корпусів”, – зауважив Дмитро Серебрянський.

 

 

“Відбудовувати по-новому, з урахуванням тенденцій енергоефективності це те, над чим ми займаємось весь час існування Громадської спілки, що ми пропонуємо учасникам Ліги ONOVA. Впевнений, що у цьому проєкті зможемо втілити найкращі практики швидкого відновлення та термомодернізації, якими володіє Громадська спілка ”, наголосив під час зустрічі президент УФЕЕ Анар Рафієв.

 

“Податковий університет – провідний внз Київської області. Хочемо якнайшвидше бачити його відновленим, сучасним та працюючим задля всього регіону, і готові докласти для цього максимум зусиль. На початку співпраці плануємо провести енергоаудит, проаналізувати всі будівлі на енергоефективність. Зокрема, на основі цього аналізу будемо планувати подальший розвиток навчального закладу щодо зменшення споживання електроенергії. Це дозволить спрямувати зекономлені гроші на подальший стратегічний розвиток університету”, – зазначив Єгор Стефанович.

Поділитись у facebook