14 Липня 2023

Цього тижня представники громадської спілки “Український фонд енергоефективності та енергозбереження” з робочим візитом відвідали Тернопільську область.

Голова ГС УФЕЕ Єгор Стефанович та координатор з енергоефективності Громадської спілки Олександр Залевський провели низку зустрічей з прогресивними громадами області.

Збараж, Кременець, Шумськ, Борсуки, Бережани, Саранчуки, Нараїв, Великі Дедерка́ли  — неповний перелік громад Тернопільщини, які продемонстрували відповідальне ставлення до енергоресурсів та зацікавленість в розвитку енергоефективності.

Робочі зустрічі представників ГС УФЕЕ  з керівництвом та мешканцями громад Тернопільщини

 

В ході зустрічей було обговорено спільні плани та дії спрямовані на залучення необхідних фінансових та технічних ресурсів для впровадження енергоефективних рішень в громадах.  

“Поспілкувавшись з представниками громад, ми з’ясували, що Тернопільська область має значний потенціал для розвитку енергоефективності, оскільки багато громадських будівель потребують реконструкції та модернізації. У наших подальших планах всебічна підтримка програм з енергоефективності в регіоні. ГС УФЕЕ докладатиме зусиль для створення сприятливого інвестиційного та правового середовища на Тернопільщині, а також надаватиме експертну та технічну допомогу громадам для успішної реалізації проєктів з енергоефективності”, прокоментував результати поїздки Єгор Стефанович.

“Школи, лікарні та інші бюджетні установи Тернопільщини можуть отримати значні переваги від енергоефективних заходів. Термомодернізація дозволить знизити витрати на опалення та кондиціонування приміщень, що сприятиме зменшенню комунальних витрат та покращенню умов життя в громадах. Ці заходи сприятимуть зменшенню енергетичної залежності та сприятимуть створенню екологічно чистого та ефективного регіону”, розповів Олександр Залевський.

🤝Громадська спілка стає надійним партнером для органів місцевого самоврядування та громад у всіх регіонах України. Ми продовжуємо наполегливо та впевнено рухатися вперед заради Перемоги, подальшого оновлення та розвитку нашої Держави🇺🇦!

 

Поділитись у facebook