28 Грудня 2023

Громадська спілка  “Український фонд енергоефективності та енергозбереження” (ГС УФЕЕ) продовжує активно підтримувати місцеві громади у впровадженні енергоефективних рішень. 

Цього разу у співпраці з Боярською громадою наша команда виконала важливий етап взаємодії – розробили та безкоштовно  передали Громаді ТЕО, енергоаудит, технічний звіт і інші необхідні документи для проведення термомодернізації Ліцею Боярської громади. 

Наявність цієї документації є необхідною умовою для залучення громадою інвестицій на заходи з енергоефективності, зокрема для участі громади у програмі термомодернізації бюджетних установ, що реалізується спільно з Урядом України та Європейським інвестиційним банком (ЄІБ).

Цей етап є ключовим для подальшого розвитку проєкту термомодернізації об’єктів у Боярці, зокрема шкіл та дитячих садків. 

“Ми висловлюємо щиру подяку експертам громадської спілки “Український фонд енергоефективності та енергозбереження” за безкоштовну підтримку у підготовці документації для участі нашої громади в програмах термомодернізації громадських будівель. Отримання фінансової підтримки від Європейського інвестиційного банку та інших донорів є важливим кроком у здійсненні енергоефективного оновлення та поліпшенні умов навчання для майбутніх поколінь Боярської громади”, — наголосив міський голова Боярська, Олександр Зарубін.

“Раді співпраці з Боярською громадою. Завдяки нашій спільній діяльності громада отримає можливість значно покращити енергоефективність та комфортність своїх освітніх установ. ГС УФЕЕ дуже розраховує на успіх цього проєкту та вірить у прогресивний розвиток міста Боярка. Разом ми рухаємося вперед до енергонезалежного майбутнього України!”, — прокоментував подію Єгор Стефанович, голова правління ГС УФЕЕ, головний координатор Ліги ONOVA.

“Ми впевнені, що енергоефективне оновлення Боярки стане прикладом для інших міст та громад. Дякуємо за ваше прогресивне бачення та відданість впровадженню змін”, — підкреслив Анар Рафієв, президент ГС УФЕЕ.

 

Поділитись у facebook