8 Листопада 2023

З нагоди святкування національних свят громадська спілка “Український фонд енергоефективності та енергозбереження” щиро вітає народ Азербайджану й бажає миру та процвітання.

 

8 листопада відзначають Перемогу в Вітчизняній війні 2020 (другій карабаській війні), яка свідчить про велику силу і рішучість азербайджанського народу у захисті своїх територіальних цінностей та прав на мирне життя. Нехай ця перемога стане підставою для встановлення миру та стабільності в регіоні, а обидві сторони знайдуть мирне рішення для всіх спірних питань.

9 листопада — День Державного Прапора Азербайджану. Це свято нагадує нам про важливість національних символів та єднання, а також про патріотизм і гордість за свою батьківщину.

12 листопада — День Конституції Азербайджану, який відзначає важливий момент у створенні правової системи та політичного устрою країни.

17 листопада — День Національного Відродження Азербайджанської Республіки, яке відзначає історичне відродження країни та боротьбу за незалежність.

 

Бажаємо миру  народу Азербайджану під час цих свят і завжди, і нехай ваша країна продовжує розвиватися, процвітає та зберігає свою багату культурну спадщину.

Поділитись у facebook