26 Травня 2023

Відновлення житлової, промислової та соціальної інфраструктури України має відбуватись із застосуванням сучасних технологій будівництва і дизайну, впевнені в Громадській спілці “Український фонд енергоефективності та енергозбереження”. Було приємно поспілкуватися з однодумцями під час шостої міжнародної виставки Smart Building Forum яка 24-25 травня відбулась в Києві, в Українському домі. 

Перший день виставки був присвячений відбудові громад і регіонів, другий — “зеленим” технологіям будівництва та відновлення, до яких, безумовно, відноситься термомодернізація будівель. 

Команда ГС УФЕЕ поділилась з учасниками та відвідувачами виставки своїми багаторічними напрацюваннями у цьому напрямку.

“Відбудова має бути максимально екологічною та енергоефективною. Громадська спілка вже реалізувала чимало проєктів термомодернізації, зокрема, закладів освіти. Сьогодні Україна має в арсеналі всі необхідні технології для того, щоби відбудовувати зруйновані й пошкоджені об`єкти в регіонах із застосуванням принципів екологічності та енергонезалежності. Тому раді, що маємо однодумців в цьому питанні у владі та у бізнесі”, — вважає голова правління ГС УФЕЕ Єгор Стефанович.

“Спілкуючись із представниками громад, ми бачимо наміри відновлюватись по-новому, і всіляко готові сприяти й підтримувати його, ділитись досвідом і консультувати”, — підкреслив президент Громадської спілки Анар Рафієв.

Поділитись у facebook