5 Травня 2023

Бердичів, одне з найстаріших міст Житомирщини, як і багато інших, постраждало від обстрілів російських військ. Сьогодні місто прагне не тільки відбудувати зруйноване, але й оновити житлові будинки й комунальні об`єкти з урахуванням принципів енергоефективності та енергонезалежності.

Про спільну роботу з термомодернізації інфраструктури домовились міський голова Бердичева Сергій Орлюк та команда Громадської спілки “Український фонд енергоефективності та енергозбереження”.

“ГС УФЕЕ має значний досвід і напрацювання впровадження таких змін, які, впевнений, ми зможемо втілити задля підвищення енергоефективності міста. За чотири роки діяльності ми разом із міжнародними донорами провели термомодернізацію понад 100 об`єктів у різних регіонах України. Для більш коректної та ефективної роботи домовились також про використання ONOVA GIS HUB як інструменту для фіксації пошкоджень і побудову подальшого плану робіт у Бердичеві”, —  наголосив Єгор Стефанович, голова правління Громадської спілки після підписання меморандуму про взаємодію.

“Ми налаштовані на ґрунтовну роботу на підвищення енергоефективності житлової інфраструктури міста, більшість якої була збудована в радянський час. Сподіваємось застосувати досвід та напрацювання з термомодернізації, якими погодилась поділитися із нами ГС УФЕЕ”, – зазначив Сергій Орлюк під час зустрічі.

Поділитись у facebook