9 Червня 2023

Цього тижня представники Громадської спілки відвідали з робочим візитом західні області України.

Голова правління ГС УФЕЕ Єгор Стефанович та координатор з енергоефективності Олександр Залевський відвідали Хмельниччину та Рівненщину.

Голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк, Голова правління ГС “Український фонд енергоефективності та енергозбереження” Єгор Стефанович та координатор з енергоефективності ГС УФЕЕ Олександр Залевський.

 

✅ Провели плідні перемовини з Головами Хмельницької та Рівненської облрад стосовно впровадження термомодернізації в регіонах

Зустрічі з представниками громад Хмельниччини  

 

✅ Відвідали ряд місцевих  громад, в яких термомодернізація стартує в першу чергу.

✅ Домовилися про активну співпрацю з керівниками громад. Будемо впроваджувати енергоефективні заходи разом.

Термомодернізація торкнеться широкого спектра будівель, таких як школи, лікарні, дитячі садки та інші важливі громадські об’єкти.

Краєвиди Рівненської області

 

Головна мета енергозберігаючих заходів – покращення енергоефективності та створення комфортних умов для місцевих мешканців. Шляхом модернізації будівель і використання сучасних енергозберігаючих технологій, ми плануємо знизити споживання енергії, зменшити викиди в атмосферу та забезпечити значні економічні переваги для громад обох областей.

Краєвиди Хмельницької області

В рамках заплан ованих заходів, будуть включені широкий спектр будівель, таких як школи, лікарні, культурні центри та інші важливі громадські об’єкти.

Ці заходи не лише покращать комфорт і безпеку користувачів, але й сприятимуть зниженню витрат на енергію та збереженню тепло ресурсів.

Ми впевнені, що завдяки цим ініціативам, Хмельниччина та Рівненщина стануть прикладом успішної енергоефективності та сталого розвитку для інших регіонів країни.

Поділитись у facebook