27 Квітня 2023

Громадська спілка “Український фонд енергоефективності та енергозбереження” продовжує роботу в рамках спільного з Програмою розвитку ООН проєкту по заміні вікон і дверей, пошкоджених під час бойових дій.

Станом на кінець квітня компанія Enki Сonstruction, яка є безпосереднім виконавцем, встановила понад 1000 кв. м нових вікон у громадах Київської, Львівської, Рівненської, Чернівецької, Дніпропетровської областей.

Заміна вікон в гуртожитку №3 Березнівського лісотехнічного фахового коледжу (Рівненська обл.)

“Завдяки участі у цьому проєкті ми бачимо кількість руйнувань, яку завдала війна більшості регіонів України. Громадська спілка пишається тим, що причетна до процесу відновлення домівок та закладів, важливих для громад”, — зазначив президент Громадської спілки “Український фонд енергоефективності та енергозбереження” Анар Рафієв.

Нагадаємо, що ГС УФЕЕ доєдналася до цього проєкту ПРООН у листопаді 2022 року. За реалізацію відповідає  компанія Enki Сonstruction — активний учасник Ліги оновлення України ONOVA.

“Важливо, що зараз керівництво багатьох громад розуміє необхідність енергоефективного відновлення пошкоджених будівель. Паралельно із заміною вікон спеціалісти за потреби надають консультації щодо термомодернізації, яка здатна суттєво зменшити використання газу”, — розповів голова правління ГС УФЕЕ Єгор Стефанович. 

Поділитись у facebook