28 Травня 2024

Визнаний світовий лідер на ринку програмного забезпечення для геоінформаційних систем (ГІС), геоаналітики та картографування, компанія Esri (США), на своєму офіційному вебпорталі серед успішних кейсів впровадження розмістила проєкт, започаткований за ініціативи ГС УФЕЕ — ONOVA GIS HUB.

Опис проєкту вийшов під заголовком: “Україна використала ONOVA GIS HUB для документування руйнувань від війни та підтримки процесу відновлення і реконструкції.” Повний кейс впровадження ONOVA GIS HUB за посиланням https://www.esri.com/en-us/lg/industry/electric-and-gas/onova-case-study

ONOVA GIS HUB реалізовано спільними зусиллями ГС УФЕЕ , ТОВ “Esri Україна” та  ТОВ “ЕСОММ Со”, з використанням технологічного потенціалу Esri.

“Дякуємо компанії Esri  за підтримку нашої ініціативи та допомогу в реалізації цього інноваційного та технологічного проєкту. ONOVA GIS HUB вже протягом двох років допомагає громадам у процесі оновлення: від фіксації руйнувань, спричинених діями РФ, до реалізації планів відбудови. Разом ми будуємо Україну майбутнього: інноваційну, енергонезалежну, інклюзивну, країну-приклад свободи, сталого розвитку та ефективного використання ресурсів. Закликаємо міжнародну спільноту, українські інституції та громади доєднатися до нашого інноваційного проєкту заради оновлення України,” — прокоментував проєкт Єгор Стефанович, голова Правління ГС УФЕЕ, головний координатор Ліги оновлення України ONOVA.

 

 

Поділитись у facebook