24 Січня 2023

 

Голова правління ГС Єгор Стефанович взяв участь у діловій зустрічі з представниками лондонського Сіті на чолі з генеральним директором Лондонської торгово-промислової палати Річардом Берджем. До складу делегації також увійшли представники Лондонського Сіті- Ендрю Марсден, член Генеральної Ради корпорації Лондона та пан Том Слейг член міської Ради Лондона.

Захід був організований Київською торгово-промисловою палатою, членом якої ГС став наприкінці минулого року.

Метою зустрічі було налагодження прямих ділових зв’язків між представниками української та британської бізнес-спільнот, а також підтримка українського бізнесу вумовах воєнного стану.

Окрему увагу було приділено обговоренню гуманітарної діяльності ТПП України та її партнерів.

Громадська спілка також бере безпосередню участь у цій справі.

З початку російського вторгнення в Українунадійшли тонни вантажу медикаментів та медичного обладнання, які Гуманітарний штаб Громадської спілки доставив до громад, що найбільше потребують допомоги.

Ще однією темою обговорення на зустрічі стала післявоєнна відбудова нашої країни. Членам лондонської делегації було передано складений Палатою перелік інвестиційних проєктів від українських підприємств, в тому числі проєкти Ліги оновлення України ONOVA.

“Ми провели конструктивну зустріч. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю як з членами Київської ТПП, так і з представниками лондонського Сіті. Разом ми впевнено рухаємося до перемоги та оновлюємо Україну вже сьогодні”, прокоментував зустріч Єгор Стефанович.

Поділитись у facebook