5 Жовтня 2022

Єгор Стефанович, голова правління громадської спілки «Український фонд енергоефективності та енергозбереження» долучився до II Business & Legal IT Forum 2022 та закликав учасників мріяти та діяти задля відбудови та оновлення України.

«Від початку російської агресії економіка нашої країни переживає надзвичайно складні часи, усі галузі зазнають значних втрат та функціонують в несприятливих умовах. Не стала виключенням і IT-сфера, представникам якої довелося активно пристосовуватись до нових реалій. Про зміни, які зазнала українська IT-індустрія у воєнний період та як стала окремим цифровим фронтом» – йдеться на офіційному сайті організатора форуму, видавництва «Юридична практика»

В рамках теми форуму та обговорення змін, яких зазнала українська IT-індустрія у воєнний період та як стала окремим цифровим фронтом, Єгор Стефанович презентував учасникам дієвий IT-продукт, механізм інноваційного сервісу ONOVA ГIC HUB, розроблений у співпраці з компанією Esri (США) та громадською організацією “Електронна Україна”, та поділився деталями стратегії відбудови і оновлення інфраструктури України, що уже впроваджується Лігою оновлення України.

Об’єднання громад, що постраждали від повномасштабного вторгнення РФ, фахівців міністерств, інвесторів і представників бізнесу, що будуть готові долучитися – це створить сильне підґрунтя для того, щоб Україна майбутнього була сучасною, безпечною, комфортною та енергетично незалежною державою. Геоінформаційний сервіс ONOVA ГIC HUB – прозорий та зрозумілий інструмент для залучення інвестицій, зазначив голова правління UFEE, а також розповів як він працює та які успішні кейси уже підтверджують дієвість проєкту.

Фрагмент відео виступу: Єгор Стефанович, голова правління громадської спілки «Український фонд енергоефективності та енергозбереження»

На сьогодні 20 громад України, серед них міста-герої Ірпінь, Буча, Макарів, Чернігів, Миколаїв, Харків, Кременчук та інші населені пункти, що найбільше постраждали від збройного масштабного нападу російської федерації, вже заключили меморандуми та договори про співпрацю та безкоштовно користуються ГІС HUB ONOVA, вносять до нього дані про руйнування, пошкодження та потреби. Крім громад, до ГІС HUB ONOVA приєднались Міненерго, Мінспорт, Мінрегіон, Мінінфраструктура, ведуться перемовини з іншими міністерствами та ОДА України, долучаються партнери кола бізнесу. Попереду багато роботи, але разом ми зможемо втілити в життя найсміливіші мрії, зміцнити та оновити Україну.

 

 

Поділитись у facebook