18 Листопада 2022

Команда UFEES та Ліга оновлення України продовжує співпрацю з українськими містами та громадами, що зазнали значних руйнувань внаслідок масштабної збройної агресії росії.

Спільне та ефективне партнерство із містом Кременчук відбувається одразу в кількох напрямах, зокрема гуманітарному та в області енергоефективності, а саме відбудови та оновлення критичної та громадської інфраструктури.

У ході робочої зустрічі з міським головою Кременчука Віталієм Малецьким обговорили поточну ситуацію та стан об’єктів міської інфраструктури, що потребують модернізації та ефективного оновлення з урахуванням потреб громади та сучасних стандартів. Наразі місто уже має доступ до сервісів ONOVA GIS HUB , можливість наносити на інтерактивну мапу пошкоджені, або зруйновані об’єкти. Таким чином поступово створюємо структуру майбутніх проєктів, що згодом будуть реалізовані в Кременчуці.

Аби прискорити етапи оновлення нині спільно ведемо пошук донорів та партнерів Ліги, як в Україні такі і на міжнародному рівні.

Зокрема очільник Кременчука повідомив, що невдовзі долучиться до конгресу мерів у Франції. На захід запрошено міських голів українських міст, що найбільше постраждали від ворожих ударів та потребують допомоги.

«Українська енергетика не вистоїть без європейської допомоги! Тому разом з мерами провідних українських міст їдемо домовлятися до європейських колег про допомогу.  Сподіваюся знайти нових партнерів для Кременчука. Нагадаю, що розпочати опалювальний сезон нам допомогли партнери із Чехії і Данії та інших європейських країн. Вірю, що за підтримки європейських друзів ми переможемо і на енергетичному фронті!»

 

Тож об’єднуємось, тримаємо курс на енергетичну незалежність та працюємо над цим уже зараз.

Поділитись у facebook