3 Травня 2022

В рамках гуманітарної волонтерської місії “Український Фонд Енергоефективності та Енергозбереження” запросив представника азербайджанського ЗМІ Pressklub.AZ Сеймура Кязімова відвідати Україну.

Крім прямої гуманітарної допомоги, правдиве висвітлення подій міжнародними ЗМІ – найважливіший фактор допомоги українському народу під час війни. Неупереджений погляд журналіста, якому довіряють, дозволяє показати реальну ситуацію очима очевидця, донести цю інформацію до громадян своєї країни – а не використовувати пропагандистські матеріали проросійських ЗМІ.

Сеймур Кязімов відомий незалежний журналіст, який висвітлює конфлікти в самих гарячих точках світу і доносить свою неупереджену позицію про ці події громадянам Азербайджану.

Під час своїх подорожей Україною при участі волонтерів Громадської спілки Сеймур зібрав багато фото та відео матеріалів про злочини російських агресорів проти українського народу.

Ці матеріали вже публікуються провідними міжнародними ЗМІ та доносять правду до міжнародної спільноти.

Громадська спілка у найближчому майбутньому також буде періодично викладати ці матеріали у своїх інформканалах.
‼️ Слідкуйте за нашими новинами. Злочини проти людства повинні бути зафіксовані, а винні покарані!
Крім того, в рамках свого візиту Сеймур Кязімов взяв інтерв’ю у свого співвітчизника, громадянина Азербайджану, голови штабу “Український Фонд Енергоефективності та Енергозбереження” Анара Рафієва.

Про що йшлося:

Гуманітарний штаб.
З чого почалася волонтерська діяльність Громадської спілки;
допомога у гарячих точках; що вже зроблено за час війни.

«Я пил воду этой земли». Моральні зобов’язання – причина залишитись в Україні та допомагати.

Відносини зі ЗМІ. На прикладі Карабаху знаю, що таке російська пропаганда. Тому запрошую незалежних журналістів, щоб світ побачив правду про війну в Україні.

Співробітництво зі світовими гігантами. Хто, чим і як допомагає Україні.

Готуємо базу для відновлення. Щоб не починати з нуля після перемоги, вже зараз фіксуємо пошкодження та заносимо їх на цифрову карту сучасної геоінформаційної системи (ГІС).

Стосунки з Азербайджаном. Діаспора в Україні; взаємодопомога від карабаського конфлікту до війни в Україні.

«Потерянность и страх» вражаючі емоції. Працюємо, щоб більше не бачити їх у людських очах.

Повне інтерв’ю на Pressklub.TV за посиланням ➡️ інтерв`ю.

Поділитись у facebook