4 Серпня 2023

Представники ГС УФЕЕ продовжують відвідувати громади по всій Україні з ціллю просвітницької місії з термомодернізації. Цього тижня — робочі візити до Львівської та Вінницької областей.

Мета зустрічей — донести до представників громад переваги впровадження енергоефективних заходів.

Коментує Єгор Стефанович, голова правління ГС УФЕЕ:

“Цього тижня ми проводимо робочі зустрічі з громадами Львівської та Вінницької областей щодо можливостей реалізації термомодернізації, цифровізації та інших програм розвитку громад.

Розповідаємо про успішний досвід та результати впровадження термомодернізації; допомагаємо з вибором об’єктів та заходів з енергоефективності, які у найкоротші терміни та з максимальним ефектом допоможуть громадам заощаджувати енерго- та теплоресурси; консультуємо щодо залучення донорських та бюджетних коштів на реалізацію цих програм.

Впровадження розумного підходу до споживання енергоресурсів, зокрема через термомодернізацію, дозволить нам забезпечити більшу енергетичну стійкість кожної громади та запобігти кризам в енергетичному секторі на рівні всієї країни. Тому ми невпинно розширюємо географію та експертизу підтримки громад, шукаємо нові інструменти та рішення, які допомагають оновлювати Україну, а також джерела фінансування цих програм.”

Поділитись у facebook