12 Грудня 2022

На сьогодні питання енергозабезпечення об’єктів критичної інфраструктури України є одним з найгостріших, яке потребує негайного вирішення та допомоги міжнародної спільноти.

Через постійні ракетні обстріли російських окупантів по всій території країни об’єкти життєзабезпечення змушені працювати в екстремальних умовах.

На фото українські лікарі через відключення електрики роблять складну операцію в напівтемряві.

З початку повномасштабного вторгнення Громадська спілка бере активну участь у гуманітарних проектах, співпрацюючи з іноземними партнерами та міжнародними гуманітарними місіями. Енергетична незалежність України, невідкладна допомога у відновленні стабільного електропостачання об’єктів критичної інфраструктури — це те, на чому зараз зосереджена наша діяльність.

Термінова доставка потужних генераторів для забезпечення безперебійного електропостачання лікарень, дитячих закладів, інших об’єктів критичної інфраструктури у Харкові, Ірпені, Кременчуці — головна тема координаційної зустрічі між Надзвичайним і Повноважним Послом Турецької Республіки в Україні паном Ягмуром Ахметом Гюльдере, представниками Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО) в Україні та Громадської спілки “Український фонд енергоефективності та енергозбереження”.

Сторони також обговорили питання повоєнного розвитку сільського господарства, освіти та охорони здоров’я.

Ми вдячні Надзвичайному і Повноважному Послу Турецької Республіки в Україні пану Ягмуру Ахмету Гюльдере, а також представнику ФАО в Україні Михайлу Малкову за плідну зустріч та підтримку українського народу в ці складні часи.

Поділитись у facebook