22 Жовтня 2024

Команда ГС УФЕЕ взяла участь у XV Міжнародній науково-практичній конференції, організованій Одеською державною академією будівництва та архітектури (ОДАБА).

 

Конференція «Управління проєктами: проєктний підхід в сучасному менеджменті» об’єднала провідних експертів, науковців і практиків для обговорення інноваційних підходів в українську промисловість та аналізу сучасних тенденцій у сфері проєктного менеджменту, зокрема їх впливу на розвиток українських підприємств.

Особливу увагу на конференції було приділено соціальним проєктам, спрямованим на відбудову країни в умах війни. Однією з ключових тем стала ідея, озвучена головою правління ГС УФЕЕ Єгором Стефановичем, щодо перспектив енергоефективного оновлення України. Його слова про те, що енергоефективність — це вітрила, що рушать Україну до оновлення та сталого розвитку, отримали широку підтримку серед учасників.

У своїй доповіді Єгор Стефанович наголосив, що в умовах тривалої війни з рф традиційні джерела енергії втратили свою актуальність. Настав час об’єднати зусилля, щоб досягти нового рівня енергонезалежності нашої держави. Він акцентував на важливості підтримки програм термомодернізації, розвитку сонячної енергетики та цифровізації процесів. ГС УФЕЕ надає експертну підтримку громадам, допомагаючи їм брати участь у програмах, спрямованих на підвищення енергоефективності, зокрема в ініціативах Європейського інвестиційного банку (ЄІБ) «Енергоефективність громадських будівель в Україні».

“В межах громадської ініціативи ONOVA, започаткованої ГС УФЕЕ, разом з іншими учасниками Ліги ONOVA, ми оперативно реагуємо на виклики сьогодення та впроваджуємо інновації в кожному з наших проєктів. Термомодернізація, розвиток сонячної енергетики та цифровізація процесів — це основні напрями, які забезпечують суттєве підвищення енергоефективності та сприяють сталому розвитку наших партнерів — місцевих громад.

Щиро дякую організаторам конференції та нашим партнерам, Київській ТПП, за чудову організацію заходу й можливість поділитися ідеями з однодумцями щодо найновіших тенденцій і аспектів реалізації інвестиційних проєктів в Україні. Як казав Конфуцій: ‘У вас є вітрила, а ви тримаєтеся за якір’. Тож ми прагнемо відпустити цей якір і рухатися вперед, впроваджуючи світові інновації для забезпечення енергонезалежності України”, — підкреслив Єгор Стефанович.

 

Результати конференції стануть основою для подальших досліджень та розробок у сфері проєктного менеджменту в Україні. Отримані знання допоможуть українським підприємствам ефективніше реалізовувати свої проєкти та сприяти розвитку національної економіки, стійкого розвитку та енергонезалежному майбутньому України.

Поділитись у facebook