1 Серпня 2023

Відбувся Business Upgrade Forum, присвячений викликам, рішенням, досвіду та розвитку бізнесу під час війни, в якому ГС УФЕЕ взяла участь на правах партнеру та представника громадського сектору.

Голова правління ГС УФЕЕ, Єгор Стефанович, виступив на відкритті Форуму з промовою про участь громадського суспільства в процесі оновлення України, а також взяв участь в першій дискусійній панелі Форуму «Державна підтримка бізнесу. Роль держави, спілок та асоціацій у підтримці бізнесу: програми, заходи та послуги для підприємців, щоб допомогти їм у виході на нові ринки в умовах війни».

У своєму виступі Єгор Стефанович зосередився на ефективній взаємодії держави, бізнесу та громадянського суспільства, навівши приклад громадської ініціативи ГС —  Ліги оновлення України ONOVA. 

Він підкреслив, що участь громадськості в процесі оновлення є запорукою успішного розвитку економіки країни та презентував бізнес-спільноті ефективний механізм залучення інвестицій та прозорої реалізації проєктів ONOVA GIS HUB.

На дискусійній сесії також виступили спікери:

  • Дмитро Михайленко, керуючий партнер Crowe Mikhalenko.
  • Михайло Непран, перший віцепрезидент торгово-промислової палати України.
  • Дар’я Дідковська, власниця агрокомпанії АПК-Ресурс. Засновниця Ukrainian-European Business Hub.
  • Павло Карташов, директор Українського фонду стартапів.
  • Олена Широкова, президент Української Бізнес Ради в Об’єднаних Арабських Еміратах.
  • Вікторія Яловенко, віце-президент Польсько-Української Господарчої Палати.
  • Євгеній Шакотько, заступник виконавчого директора UkraineInvest.

Відео з дискусійної сесії

“Дякую Ukrainian-European Business Hub за чудову організацію заходу, потужних спікерів та актуальні теми. Вважаю, що форум став яскравою та важливою бізнес-подією липня. Така ініціатива сприяє співпраці громад, бізнесу та держави на шляху до ефективного та прозорого оновлення України під час війни”,— поділився враженнями Єгор Стефанович.

Поділитись у facebook