6 Липня 2022

На конференції в Лугано у Швейцарії, присвяченій відбудові України Президент України Володимир Зеленський наголосив: «Відбудова України – це не тільки про те, що маємо зробити після нашої перемоги або в наступні роки, а й те, що потрібно робити вже просто зараз.

Відбудова нашої держави – це не просто відновлення стін, які в нас були і які були зруйновані обстрілами. Україна має стати найбільш вільною, найбільш сучасною і найбільш безпечною країною Європи – в усіх сенсах слова, зокрема і в тому, що стосується стану нашого довкілля. Впевнений, ми це зробимо.»

Громадська спілка підтримує ініціативу Президента. Ми генеруємо ті самі стратегічні цілі і вже деякий час спрямовуємо свої зусилля на оновлення України.

Другий місяць триває проект впровадження геоінформаційної системи «Відновимо Україну разом». ГС взаємодіє з громадами, потерпілими від бойових дій в Київській області та інших регіонах, щодо фіксації руйнувань та пошуку інвестицій для відбудови та оновлення цих регіонів.

Запроваджуючи геоінформаційну систему ми прагнемо побудувати нову безпечнішу та покращену версію країни з урахуванням кращих світових технологій в області енерго- та теплозбереження.

Поділитись у facebook