2 Жовтня 2023

ГС УФЕЕ підписала меморандум про співпрацю з Київським національним університетом будівництва і архітектури (КНУБА). Наше партнерство спрямоване на сприяння науковим розробкам та інноваціям у відновленні України, особливо в частині енергозбереження та створення більш ефективних будівельних рішень. 

“Об’єднавши зусилля, ми прагнемо розробити та впровадити нові технології та методики, спрямовані на підвищення тепло- та енергоефективності будівель, що, безсумнівно, сприятиме енергетичній незалежності України, а також збереженню навколишнього середовища”, — наголосив Президент ГС УФЕЕ, голова наглядової ради Анар Рафієв. 

“Ми сподіваємося на плідну співпрацю з Київським національним університетом будівництва і архітектури та впевнені, що вона стане важливим кроком у вдосконаленні будівельної галузі та сприятиме оновленню України. Ми також з нетерпінням чекаємо на цікаві та корисні наукові відкриття, які принесе наше партнерство!”, — прокоментував перспективи співпраці Голова правління ГС УФЕЕ Єгор Стефанович.

Поділитись у facebook