19 Січня 2024

Знам’янська міська рада та Громадська спілка “Український фонд енергоефективності та енергозбереження” (ГС УФЕЕ) підписали Меморандум про співпрацю. Це важливий крок у розвитку Кіровоградщини, який збільшує участь регіону в програмах енергоефективності та термомодернізації.

 

Представники громадської спілки відвідали Знам’янську громаду, щоб обговорити стратегії енергоефективності громадських будівель та плани цифровізації для забезпечення сталості та сучасності Знам’янки. 

Після плідних перемовин сторони підписали Меморандум, фіксуючи намір плідно співпрацювати заради збільшення енергонезалежності міста, а саме до активного впровадження енергоефективних заходів, включаючи термомодернізацію громадських об’єктів. 

“З радістю оголошуємо про початок партнерства між Громадською спілкою та Знам’янською громадою. Наша мета – відкривати нові можливості для громад, сприяючи енергоефективності та збереженню навколишнього середовища”, — підкреслив голова Громадської організації Української федерації енергоефективності, Єгор Стефанович.

“Ми впевнені, що об’єднані зусилля Знам’янської громади та ГС УФЕЕ  допоможуть створити нові можливості та покращити якість життя місцевих мешканців. В наших спільних планах – участь у реалізації різноманітних програм, таких як цифровізація та термомодернізація громадських будівель”, – підкреслив міський голова Зна́м’янки, Володимир Сокирко. 

Це партнерство не тільки поліпшить комфорт та енергоефективність громади, але й послужить прикладом для інших регіонів, які також прагнуть до енергонезалежності.

Поділитись у facebook