19 Лютого 2024

Громадська спілка “Український фонд енергоефективності та енергозбереження” (ГС УФЕЕ) продовжує роботу в рамках спільного з Програмою розвитку ООН проєкту по заміні вікон, пошкоджених під час бойових дій. 

 

Станом на лютий 2024 року безпосередній виконавець робіт  — компанія Enki Сonstruction — встановила понад 5 000 квадратних метрів нових вікон та дверей. 

Об’єкт на фото: триває заміна вікон в гуртожитку Львівської політехніки, пошкодженому внаслідок російських обстрілів міста.

 

Завдяки проєкту мешканці Київської, Львівської, Рівненської, Чернівецької, Дніпропетровської, Кіровоградської, Хмельницької та Черкаської областей отримали допомогу у відновленні своїх будинків та громадських споруд, пошкоджених ворожими обстрілами.

Об’єкт на фото: Дитячий санаторій “Сосновий бір” у Черкасах, який переобладнують для потреб вимушених переселенців зі сходу України

 

“Щиро вдячні нашим міжнародним партнерам, зокрема Управлінню Верховного комісара Організації Об’єднаних Націй у справах біженців (УВКБ ООН), за стійку підтримку українського народу у його прагненні захищати свою землю та відновлювати свої оселі. Разом ми продовжуємо зосереджувати зусилля для того, щоб цей проєкт охопив якомога більше громад та приносив реальні покращення якості життя українців”, — підкреслив Анар Рафієв, Президент та голова Наглядової ради ГС УФЕЕ.

Лист-подяка за заміну вікон від мешканців  Хмельниччини

“Ми намагаємось вчинити так, щоб наша допомога була адресною, та спрямованою безпосередньо на тих, хто найбільш  її потребує. Тому ми активно взаємодіємо з лідерами та активістами громад, щоб забезпечити максимально ефективну підтримку для якнайбільшої кількості людей”, — прокоментував Ігор Єрмаков, головний інженер ГС УФЕЕ, фахівець з модернізації та технологій енергоефективності.

Разом все відвоюємо та все відбудуємо!🇺🇦💪

 

Поділитись у facebook