21 Серпня 2023

Минулий тиждень, з 14 по 20 серпня, у громадській спілці “Український фонд енергоефективності та енергозбереження” (ГС УФЕЕ) був насичений заходами та зустрічами. Команда ГС  продовжує активно діяти в різних напрямках, залучаючи бізнеси та громадськість до справи оновлення нашої країни.

✅ Енергоефективність:

Підписано меморандум про співпрацю з виробником термоізоляційних профілів VSThermo, компанією “Оліс”. VSThermo – це інноваційні рішення для покращення теплофізичних характеристик вузлів примикання віконних та дверних систем, завдяки яким вікна стають теплішими!

В наших планах активно впроваджувати інноваційні рішення VSThermo в проєктах термомодернізації громад.

✅ Розвиток будівельного ринку:

Асоціація РЕД – новий надійний партнер ГС УФЕЕ у сфері девелопменту, законодавчих ініціатив та будівництва житла для вимушених переселенців та сімей військовослужбовців. RED Community – це професійне об’єднання девелоперів житла, створене для обміну досвідом, інформацією про професійні підходи, кейси, методології та аналітичні дані.

Ми впевнені, що спільні зусилля ГС УФЕЕ та RED Community сприятимуть розвитку будівельного ринку та оновленню України на засадах енергоефективності, інноваційності та прозорості.

✅ Допомога громадам:

Збереження самоідентифікації громад, що зараз знаходяться під окупацією; розробка правового механізму фіксації руйнацій на цих територіях; пошук ресурсів на побудову комплексної інфраструктури під окуповані громади на новому місці вже зараз — цим питанням була присвячена зустріч команди ГС УФЕЕ з представниками Марківської селищної військової адміністрації в ХАБі для ВПО.

Разом з партнерами з Марківської СВА ми визначили можливості для відновлення громади: відбудову території та інфраструктури, а також підтримку та інтеграцію людей з окупованих територій у нормальне життя.

Векторів нашої діяльності багато, мета одна — енергоефективна незалежна Україна!

Оновлюємо Україну разом і вже зараз!

Поділитись у facebook