28 Жовтня 2022

Делегація Ліги оновлення України на чолі з головою правління UFEES, Єгором Стефановичем цього тижня з робочим візитом перебуває у cтолиці Баварського регіону, де представляють Лігу оновлення України, її напрацювання та результати діяльності. 

BAUMA 2022ключовий захід світової будівельної індустрії. Цього тижня у Мюнхені розгорнуто масштабний демонстраційний та інтерактивний майданчик. Організатори виставки традиційно запросили світових гігантів будівельного бізнесу та представників супутніх сфер бізнесу та соціального сектору.

Для розуміння масштабу, у попередні роки експозицію відвідали представники з більш ніж 200 країн. А кількість відвідувачів перевищила півмільйона. Цьогоріч їй пророкують ще більший успіх. 

Команда ONOVA, як і було заплановано, уже долучилася до події та протягом виставкових днів працюватиме над налагодженням міжнародних зв’язків, розширенням кола учасників Ліги оновлення України та продемонструє ефективні інструменти взаємодії, що вже працюють в Україні на благо відбудови та оновлення та зосереджені у геоінформаційному веб-сервісі ГІС HUB ONOVA. 

В перший день роботи виставки, команда ГС “Український фонд енергоефективності та енергозбереження” сконцентрувалася на дослідженні ринку сучасних технології енергобереження та електрогенерації. Вже по перших днях bauma 2022 можна сказати, що основними тенденціями галузі будівельної та гірничої техніки є цифровізація та екологічність.

Новітні розробки, презентовані на виставці ймовірно будуть застосовані в процесі оновлення та модернізації проєктів Ліги.

BAUMA у 2022 році  працює за чотирма провідними напрямами:

  • Будівництво;
  • Гірсько-видобувна справа та обробка сировини;
  • Виробництво будматеріалів;
  • Техніка та супутні послуги галузі.

Тож продовжуємо працювати в рамках глобальної міжнародної події та долучаємо до Ліги оновлення України фахівців та донорів міжнародного класу. Прагнемо залучити фінансування до конкретних проєктів, що вже очікують на відбудову та ефективне оновлення. 

Поділитись у facebook