18 Жовтня 2022

Попри складні робочі умови та атаки на столицю цього тижня, у перервах між повітряними тривогами рухаємось далі та доопрацьовуємо механізми взаємодії учасників Ліги оновлення України з ГІС HUB ONOVA.


За участі президента Громадської спілки та голови наглядової ради Анара Рафієва та голови правління UFEES, Єгора Стефановича відбулася нарада робочої групи проєкту, презентовано та затверджено готовий макет порталу проєктів, його змістове наповнення та функціонал публічної частини, що вже зовсім скоро буде презентована і доступна громадськості.

Нагадаємо, що Ліга оновлення України — громадська ініціатива ГС “Український фонд енергоефективності та енергозбереження”, що об’єднує представників різних сфер діяльності та впливу задля однієї мети, а саме відбудувати та ефективно оновити Україну, зробити її кращою: безпечнішою, досконалою, зручнішою, сучасною — оновленою версією України. У лізі ті, хто вже діє та працює над існуючими проектами.

ГІС HUB ONOVA – інноваційна технологічна платформа, що допомагає оперативно та комплексно здійснювати фіксацію руйнувань, збирати та аналізувати дані по конкретному об’єкту/громаді/регіону/галузі України, котрі зазнали пошкоджень, або були зруйновані внаслідок повномасштабного нападу росії на Україну, впроваджувати новітні стандарти і технології та здійснювати ефективне оновлення. 

Також команда обговорила презентацію Ліги оновлення України, ГІС HUB ONOVA на міжнародному рівні, можливості та механізми залучення іноземних донорів для реалізації проектів. Нині готуємо технічні матеріали для демонстрації інструментів та здобутків громадської ініціативи у Німеччині на BAUMA 2022 – ключовому заході світової будівельної індустрії. 

Прагнемо привернути увагу міжнародної спільноти , бізнесу, фондів  та залучити фінансування до конкретних проєктів у громадах, що вже попередньо опрацьовані експертами Ліги оновлення України та готові до виконання. 

Поділитись у facebook