11 Серпня 2023

Відбулася конструктивна зустріч керівництва громадської спілки “Український фонд енергоефективності та енергозбереження” (ГС УФЕЕ) з Оленою Шуляк, головою Комітету Верховної Ради України з питань організації державного управління, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування.

На фото: Президент, Голова наглядової ради ГС УФЕЕ Анар Рафієв; Голова Комітету Верховної Ради України з питань організації державного управління, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Олена Шуляк; Голова правління ГС УФЕЕ Єгор Стефанович.

 

Під час зустрічі сторони приділили велику увагу важливості впровадження термомодернізації та енергоефективних норм в українське законодавство як важливого інструменту для досягнення енергетичної незалежності. Особливо актуальним це стає в умовах дефіциту енергоносіїв, який виник внаслідок російської агресії.

“Термомодернізація є пріоритетом для розвитку країни. Саме тому ми залучаємо максимальну кількість зацікавлених стейкхолдерів, які мають відповідний досвід та експертизу для реалізації цього процесу”, — зазначила Олена Шуляк.

“Зустріч дозволила нам краще зрозуміти ситуацію у сфері енергозабезпечення, з якою стикається країна у цей складний період війни. Взаємний обмін інформацією знайшов своє відображення в конструктивних рішеннях та подальших діях щодо впровадження енергозберігаючих заходів на рівні громад та регіонів,” — поділився враженнями Анар Рафієв.

“Синергія зусиль громадських ініціатив та законодавчої влади створить найкращі умови для пошуку ефективних рішень та реалізації наших планів щодо оновлення України на засадах прозорості та енергоефективності,” — додав Єгор Стефанович.

Поділитись у facebook